Word lid Bestel gratis

Wat wilt u weten over uw longmedicatie?

| Hoogeveen | Longpunt

Bij alle Longpunten in Drenthe zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Drenthe. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Hoogeveen

12 september

Wat wilt u weten over uw longmedicatie?

Op 12 september gaat het bij Longpunt Hoogeveen over ‘Wat wilt u weten over uw longmedicatie? Gastspreker is Inge Redder, apotheker bij Apotheek Duivenstede

Tijdens de middag is er alle gelegenheid om met  de apotheker en de aanwezige zorgverleners in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen.

Tijdens de middag is er alle gelegenheid om met  de zorgverleners in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen. U bent van harte welkom. 

Locatie Zalencomplex de Vredehorst, Zuidwoldigerweg 32, Hoogeveen

14.00 – 16.00 uur

Gratis deelname!

Meer informatie via 0528 - 37 18 21

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.