Word lid Bestel gratis

Voorschrijfbeleid longmedicijnen; waarom krijgt u soms andere medicijnen dan dat uw arts u voorschrijft?

| Meppel | Longpunt

Bij alle Longpunten in Drenthe zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Drenthe. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Meppel

21 april

Voorschrijfbeleid longmedicijnen; waarom krijgt u soms andere medicijnen dan dat uw arts u voorschrijft? De apotheker geeft uitleg 

Op 21 april is er opnieuw Longpunt Meppel, de maandelijkse ontmoeting waar longpatiënten en hun partners welkom zijn voor een themamiddag over longaandoeningen en het delen van ervaringen. Het onderwerp is; ‘Voorschrijfbeleid longmedicijnen; waarom krijgt u soms andere medicijnen dan dat uw arts u voorschrijft? Astrid Bohemen apotheker bij Benu Apotheek geeft uitleg’. Er is alle gelegenheid om met  de longverpleegkundigen en de spreker in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen. U bent van harte welkom!

Locatie Kerkelijk Centrum Trias (zaal van de Oude Kerk) Groenmarktstraat 6, 7941 KS Meppel  

14.00 – 16.00 uur

Gratis deelname!

Meer informatie via 0528 - 37 18 21

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.