Word lid Bestel gratis

Positieve gezondheid, een andere kijk op zorg

| Hoogeveen | Longpunt

Bij alle Longpunten in Drenthe zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Drenthe. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Hoogeveen

10 oktober

Positieve gezondheid, een andere kijk op zorg

Op 10 oktober gaat het bij Longpunt Hoogeveen over ‘Positieve gezondheid, een andere kijk op zorg’. Wat zal de nabije toekomst ons brengen? Misschien wel een hele andere kijk op gezondheid?  Gastspreker van Icare thuiszorg neemt u mee in een andere manier van denken: Positieve gezondheid!

Tijdens de middag is er alle gelegenheid om met  de spreker en de aanwezige zorgverleners in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen. U bent van harte welkom!

Locatie Zalencomplex de Vredehorst, Zuidwoldigerweg 32, Hoogeveen

14.00 – 16.00 uur

Gratis deelname!

Meer informatie via 0528 - 37 18 21

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.