Word lid Bestel gratis

Op adem komen met muziek, daar krijg je meer lucht van!

| Emmen | Longpunt

Bij alle Longpunten in Drenthe zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Drenthe. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Emmen

9 mei

Op adem komen met muziek, daar krijg je meer lucht van!

Op 14 mei is er opnieuw Longpunt Emmen, de maandelijkse ontmoeting waar longpatiënten en hun partners welkom zijn voor een themamiddag over longaandoeningen en het delen van ervaringen. Deze middag wordt een gezellige muzikale middag met als thema; Op adem komen met muziek, daar krijg je meer lucht van!’. We gaan met elkaar o.l.v. Pieter Apeldoorn muziek maken en ervaren dat dit ook heel goed is voor de ademhaling.

U bent van harte welkom!

Locatie ’t Wapen van Emmen, Schimmerweg 1, Emmen

14.00 – 16.00 uur

Gratis deelname!

Meer informatie via 0528 - 37 18 21

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.