Word lid Bestel gratis

Met je longziekte de winter door en het longaanval actieplan

| Assen | Longpunt

Bij alle Longpunten in Drenthe zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Drenthe. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Assen

17 februari   

Met je longziekte de winter door en het longaanval actieplan

Op 17 februari gaat het bij Longpunt Assen over; ‘Met je longziekte de winter door; tips en trucs voor het dagelijks leven’. Astrid Koopmans en Mandy Mkrtchjan, longverpleegkundigen bij Icare Thuiszorg gaan hier deze middag uitgebreid met u op in. Naast informatie is er alle gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar ervaringen uit te wisselen.

U bent van harte welkom!

Locatie M.F.A. Schakelveld, Witterhoofdweg 1 Assen. Parkeren aan de Witterhoofdweg of in de Hunzingostraat.

14.00 – 16.00 uur

Gratis deelname!

Meer informatie via 0528 - 37 18 21

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.