Word lid Bestel gratis

Longrevalidatie; wat is het en wanneer kom je ervoor in aanmerking?

| Emmen | Longpunt

Bij alle Longpunten in Drenthe zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Drenthe. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Emmen

3 oktober

Longrevalidatie; wat is het en wanneer kom je ervoor in aanmerking?

Op 3 oktober is er opnieuw Longpunt Emmen, de maandelijkse ontmoeting waar longpatiënten en hun partners welkom zijn voor een themamiddag over longaandoeningen en het delen van ervaringen. Het onderwerp is: ‘Longrevalidatie, wat is het en wanneer kom je er voor in aanmerking? ‘Longrevalidatie in de 1e, 2e en 3e lijn. Wanneer revalideren bij de fysiotherapeut, in het ziekenhuis of revalidatiecentrum? Wat zijn de verschillen in revalidatie binnen de 1e, 2e en 3e lijn. Wie bepaalt waar u gaat revalideren? Op al deze vragen krijgt u antwoord van mw. Betsy Zuidema, longverpleegkundige UMCG locatie Beatrixoord, Centrum voor Revalidatie.

Er is alle gelegenheid om met  de longverpleegkundige en de spreker in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen. U bent van harte welkom!

Locatie ’t Wapen van Emmen, Schimmerweg 1, Emmen

14.00 – 16.00 uur

Gratis deelname! Meer informatie via 0528 - 37 18 21

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.