Word lid Bestel gratis

Inhaleren van medicijnen? Dat doe ik al jaren, maar…

| Hoogeveen | Longpunt

Bij alle Longpunten in Drenthe zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Drenthe. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Hoogeveen

12 maart

Inhaleren van medicijnen? Dat doe ik al jaren, maar…

Op 13 februari gaat het bij Longpunt Hoogeveen over ‘Inhaleren van medicijnen? Dat doe ik al jaren, maar…”‘Longmedicijnen; welke medicijnen zijn er en hoe werken ze?’ René van Heerde, verpleegkundig specialist poli longgeneeskunde van Treant Zorggroep ziekenhuislocatie Bethesda, zal deze bijeenkomst ingaan op de verschillende longmedicatie en de wijze waarop deze worden gebruikt.  Ruim 60-70% van de longpatiënten neemt de longmedicijnen niet goed of onvoldoende in..

Naast informatie is er alle gelegenheid om vragen te stellen. U mag uw eigen medicatie ook meenemen deze middag.

U bent van harte welkom. 

Locatie Zalencomplex de Vredehorst, Zuidwoldigerweg 32, Hoogeveen

14.00 – 16.00 uur

Gratis deelname!

Meer informatie via 0528 - 37 18 21

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.