Word lid Bestel gratis

Een longziekte, hoe ga je daar mee om?

| Assen | Longpunt

Bij alle Longpunten in Drenthe zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Drenthe. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Assen

16 september

Een longziekte, hoe ga je daar mee om?

Op 16 september is er opnieuw Longpunt Assen, de maandelijkse ontmoeting waar longpatiënten en hun partners welkom zijn voor een themabijeenkomst. 

Het onderwerp is: ‘Een longziekte, hoe ga je daar mee om?’. Omgaan met afnemende gezondheid en acceptatie’. Het accepteren van een chronische ziekte, het omgaan met verlies, wat betekent dat voor jou als patiënt of voor je partner? Wat is voor jou kwaliteit van leven?

Christine Tak, GZ psycholoog Wilhelmina Ziekenhuis Assen gaat hier uitleg over geven. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar ervaringen uit te wisselen.

U bent van harte welkom!

Locatie M.F.A. Schakelveld, Witterhoofdweg 1 Assen. Parkeren aan de Witterhoofdweg of in de Hunzingostraat.

14.00 – 16.00 uur

Gratis deelname! Meer informatie via 0528 - 37 18 21

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.