Word lid Bestel gratis

De arts verteld…alles wat u altijd al wilde weten over longziekten

| Meppel | Longpunt

Bij alle Longpunten in Drenthe zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Drenthe. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Meppel

19  november

De arts verteld…alles wat u altijd al wilde weten over longziekten

Op  19 november is er opnieuw Longpunt Meppel, de maandelijkse ontmoeting waar longpatiënten en hun partners welkom zijn voor een themamiddag over longaandoeningen en het delen van ervaringen. Het onderwerp op 19 november is; ‘De arts vertelt... alles wat u altijd al wilde weten over longziekten’. Dr. J. Haye huisarts ketenzorg astma en COPD zal u deze middag meenemen en veel informatie geven over de verschillende longziekten en de zorg die geboden wordt.

Tijdens de middag is er alle gelegenheid om met  de zorgverleners in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen. U bent van harte welkom!

Locatie Kerkelijk Centrum Trias (zaal van de Oude Kerk) Groenmarktstraat 6, 7941 KS Meppel  

14.00 – 16.00 uur

Gratis deelname!

Meer informatie via 0528 - 37 18 21

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.