Word lid Bestel gratis

Chronische hoestklachten, slikproblemen en ademhalingstechnieken

| Steenwijk | Longpunt

Bij alle Longpunten in Drenthe zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Drenthe. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Steenwijkerland

11 februari

Chronische hoestklachten, slikproblemen en ademhalingstechnieken

Op 11 februari is er opnieuw Longpunt Steenwijkerland, de maandelijkse ontmoeting waar longpatiënten en hun partners welkom zijn voor een themamiddag over longaandoeningen en het delen van ervaringen. Het onderwerp is; ‘Chronische hoestklachten, slikproblemen en ademhalingstechnieken bij een longziekte’. Liza Pausma, logopediste van de afdeling logopedie Isala zal deze middag verzorgen en u veel vertellen over de mogelijkheden die er zijn. Er is alle gelegenheid om met de zorgverleners en de spreker in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen.

U bent van harte welkom 

Locatie Kerkelijk centrum De Klincke, Kerkstraat 16, Steenwijk

14.00 – 16.00 uur

Gratis deelname!

Meer informatie via 0528 - 37 18 21

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.