Word lid Bestel gratis

Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland

Mantelzorger word je niet.. Dat ben je. Zomaar.

Een kind blijkt gehandicapt, een vader gaat dementeren, een partner krijgt een chronische ziekte, heeft een verslaving of psychische problemen,

een vriend krijgt een hersenbloeding of een buurvrouw wordt slecht ter been. Iedereen kan mantelzorger worden, op elke leeftijd.

Kent u Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland al? Mantelzorgers kunnen bij ons terecht voor informatie, praktische tips en een luisterend oor.

Dit kan telefonisch, maar eventueel ook bij u thuis. We organiseren diverse activiteiten. Soms om informatie te delen, maar ook bijeenkomsten met een

meer ontspannen karakter. Oplaadmomentjes! Zo proberen we u te helpen de zorg voor elkaar zo lang mogelijk vol te kunnen houden.

Bent u mantelzorger, dan kunt u zich laten inschrijven, zodat u ook bij de gemeente bekend bent als mantelzorger.

Dit is gratis en vrijblijvend, u ontvangt dan onze nieuwsbrief en blijft daarmee op de hoogte van alle belangrijke zaken rond mantelzorg.

Zo zijn wij ook betrokken bij de mantelzorgwaardering, de opvolger van het mantelzorgcompliment. Wilt u hier meer over weten? Zoek contact met ons!

Dit kan via ons telefoonnummer 0521-593888 of mail info@mantelzorgnetwerksteenwijkerland.nl

Het huidige seizoen is bijna om, we sluiten 24 juni af met een high team voor iedereen die bij het netwerk betrokken is.

Op onze website is volop info te vinden over mantelzorg in Steenwijkerland.

En we zijn actief via facebook en twitter (zie hieronder)

Van harte aanbevolen!

 

Met vriendelijke groeten,

Paula Bierma

Coördinator Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland, 0521-539888

www.mantelzorgnetwerksteenwijkerland.nl