Word lid Bestel gratis

Dagtocht Longfonds Drenthe

Dagtocht Drenthe

“Dagje Giethoorn”

Het Longfonds Drenthe organiseert op donderdag 24 mei 2018 een dagtocht met als thema ‘Dagje Giethoorn’

U wordt vanaf de opstapplaatsen vervoerd met een luxe rookvrije touringcar naar het mooie Giethoorn. Rond de middag worden wij ontvangen bij de Otterskooi in Dwarsgracht. Hier wordt ons een lunch aangeboden. Daarna gaan we naar Giethoorn voor een rondvaart met rondvaartbedrijf ‘Zuideinde’. Halverwege de rondvaart is er een stop in het hart van Giethoorn. U heeft dan de gelegenheid om het schelpenmuseum te bezoeken, op een terrasje te gaan zitten of om even te winkelen. Na de stop varen we terug naar de thuishaven van het rondvaartbedrijf. Daarna gaan we terug naar de Otterskooi waar we de dag afsluiten met een pannetjes festival (diner).

 

 

De dagtocht is ook geschikt voor mensen die zuurstof en/of een rolstoel gebruiken. Indien u voor langere afstanden een rolstoel gebruikt, verzoeken wij u deze zelf mee te nemen. Een elektrische rolstoel is helaas niet mogelijk. De laadruimtes van de bus zijn hier niet groot genoeg voor. Het is mogelijk om een rolstoel of rollator opgeklapt mee te nemen op de boot. Er is geen lift in de boot maar u wordt goed geholpen om aan boord te komen.

Er gaat een longverpleegkundige mee.

Door een sponsoring kunnen wij u deze dag aanbieden voor 35 euro per persoon. Hierbij is inbegrepen het vervoer, de lunch, de rondvaart en het diner. Per lid van het Longfonds mag men één introducé meenemen.

Wij streven ernaar om opstapplekken te realiseren in Assen, Hoogeveen en Meppel. Indien vervoer van en naar de opstapplaatsen een probleem is, kijken wij graag samen met u naar een oplossing.

U kunt zich tot en met 8 april aanmelden door vermelding van uw naam en adresgegevens bij onze penningmeester: Lammieke Wildeboer,        ( : 050-30 22 894,

8 : wildeboer-w@home.nl

Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsbrief met alle gegevens en betalingswijze.

Uw betaling geldt als definitieve opgave!

VOL = VOL!!

Wij hopen u te mogen begroeten op 24 mei!

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de reiscommissie.

Met vriendelijke groet, de reiscommissie

Lammieke Wildeboer,    ( : 050-30 22 894,

8 : wildeboer-w@home.nl