Word lid Bestel gratis

Acceptatie van een chronische ziekte en onbegrip in mijn omgeving

| Meppel | Longpunt

Bij alle Longpunten in Drenthe zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Drenthe. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Meppel

17 september

Acceptatie van een chronische ziekte en onbegrip in mijn omgeving

Op 17 september gaat het bij Longpunt Meppel over ‘Acceptatie van een chronische ziekte en onbegrip in mijn omgeving’. Het accepteren van een chronische ziekte, het omgaan met verlies, wat betekent dat voor jou als patiënt of voor je partner? Wat is voor jou kwaliteit van leven? Ron Scheffer, maatschappelijk werker bij Isala zal hierop ingaan deze middag. 

Tijdens de middag is er alle gelegenheid om met  de zorgverleners in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen. U bent van harte welkom!

Locatie Kerkelijk Centrum Trias (zaal van de Oude Kerk) Groenmarktstraat 6, 7941 KS Meppel  

14.00 – 16.00 uur

Gratis deelname!

Meer informatie via 0528 - 37 18 21

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.