Word lid Bestel gratis

(Kom) In beweging! Het belang van beweging bij beginnend COPD

| Assen | Longpunt

Longpunt Assen

18 september      (Kom) In beweging! Het belang van beweging bij beginnend COPD

Mw. C. Bouw van AFP Assen, dhr. J. Velema van Praktijk de Roef Norgen, dhr. G.J. Stroetinga van Fysiotherapiepraktijk Smilde

 

Longpunt is de ontmoetingsplek die het Longfonds (voorheen Astma Fonds) organiseert voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners.

 

Longpunt Assen: (Kom) in beweging

Op 18 september is er opnieuw Longpunt Assen, de maandelijkse ontmoeting waar longpatiënten en hun partners welkom zijn voor een themabijeenkomst over Het belang van beweging bij beginnend COPD (chronische bronchitis en longemfyseem). Bewegen is gezond voor iedereen, maar in het bijzonder voor mensen met een longziekte. Hoe kunt u meer bewegen, terwijl u minder energie ervaart? Behoud van conditie is belangrijk voor longpatiënten. Voldoende bewegen, letten op de ademhaling, bij wie kunt u terecht om uw conditie op peil te krijgen en te houden? Welke interventies zijn mogelijk bij de fysiotherapeut in het ziekenhuis en in de fysiotherapiepraktijk bij u om de hoek. Ook bij beginnend COPD is het van belang dat u beweegt. Mw. C. Bouw van AFP Assen, dhr. J. Velema van Praktijk de Roef Norgen, en dhr. G.J. Stroetinga van Fysiotherapiepraktijk Smilde gaan u informeren welke mogelijkheden er voor u zijn. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar ervaringen uit te wisselen. U bent van harte welkom!

De bijeenkomst is dit keer aan het begin van de avond om 18.00 uur. Er staat een kopje soep voor u klaar.

 

Locatie

M.F.A. Schakelveld, Witterhoofdweg 1 Assen.

Parkeren aan de Witterhoofdweg of in de Hunzingostraat.

18.00 – 20.00 uur incl. kopje soep

Gratis deelname!

Meer informatie via 0528 - 371821  

www.drenthe.longfonds.nl

 

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.